Breaking News
loading...

Chris Mayer feat. Nick Kamarera & Raluka – Replay

Chris Mayer feat. Nick Kamarera & Raluka – Replay

Frumoasa Raluka si cei doi dj de succes, Chris Mayer si Nick Kamarera ne invita la dans frenetic si nopti fara de somn! Piesa ne aminteste de hiturile lui David Guetta si ne confera senzatia de libertate, pe care cu totii ne dorim sa o simtim!
So put it on replay!

replay

Intrebati de directia muzicii in momentul actual din Romania, care face trecerea de la soft pop si raggae sau dance, cei trei ne-au declarat:

Muzica se recicleaza, trend-urile revin dupa un anumit ciclu, dar bineinteles ca cel care decide trendul este publicul. Am avut 2-3 ani de invazie a muzicii dance, acum avem reggae si ma bucur ca multi artisti care isi incepusera cariera cu piese in limba romana si-au adus aminte de indentitatea lor artistica. Ma refer aici la Connect-r, Alex, Anda Adam etc, artisti carora le sta foarte bine cu piese in limba romana. Dar, la fel cum am spus, e un ciclu. Sunt sigur ca muzica dance va reveni, poate nu in forta, dar treptat.

Artistii romani sunt din ce in ce mai prezenti in topurile internationale si cuceresc usor, dar sigur inimile iubitorilor de muzica buna din intreaga lume. Iar acest lucru nu poate decat sa ne bucure:
Nu putem compara piata muzicala din Romania cu cea din afara, dar in acelasi timp avem artisti foarte competitivi, talentati si care isi iau in serios jobul, pentru ca asta e pana la urma, e un job ca oricare altul. Ne lipseste puterea financiara a Statelor Unite, dar compensam prin “dulceata” din piesele romanesti.
Intrebati de muzica pe care o pun pe… ‘Replay’, Raluka si cei doi artisti au declarat ca ascultam orice. Pentru noi muzica e oglinda starii noastre emotionale, genul muzical se modifica in functie de dispozitia noastra sufleteasca.

About roz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*