Breaking News
loading...

Cele mai de succes femei din lume

Cele mai de succes  femei din lume

Angelina Jolie

jolie

Pe langa recunoasterea unanima a talentului sau actoricesc, Angelina Jolie este apreciata si pentru implicarea intensa in lupta pentru drepturile refugiatilor. Apreciata actrita, distinsa deja cu Premiul Oscar in anul 2000 pentru rolul secundar din Girl, Interrupted.

 Hillary Clinton

clinton

Activand in domeniul politic, Hillary Clinton a fost dintotdeauna apreciata pentru sustinerea intereselor Statelor Unite ale Americii si pentru preocuparea sa pentru problemele femeilor in societate, dar si pentru asezarea sistematica pe agenda politicii externe americane a temelor sensibile precum educatia.

 Michelle Obama

obama

Mai populara decat sotul ei, presedintele Barack Obama, Michelle Obama tine capul de afis cu campaniile sale de prevenire si de stopare a obezitatii la copii.

Oprah Winfrey

oprah

Una dintre cele mai de succes femei din lume este Oprah Winfrey, cu o avere estimata la peste 2,7 miliarde de dolari si cu un venit anual de aproximativ 290 de milioane de dolari. Dupa ce a facut istorie in televiziune cu celebrul sau show de televiziunecare a rezistat timp de 25 de ani, Oprah s-a hotarat sa mearga si mai departe si si-a lansat propriul sau canal de televiziune, Oprah Winfrey Network.

 Angela Merkel

mercar

 

Angela Merkel este cancelarul Germaniei, lider de necontestat al Uniunii Europene  si una dintre cele mai de succes femei din lume.

 

 

About roz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*