Breaking News
loading...

Bruno Mars – That’s What I Like

Bruno Mars – That’s What I Like

Bruno Mars lanseaza videoclipul pentru cel mai nou single al sau, ”That’s What I Like”. Cantaretul e imbracat intr-o pereche de pantaloni sport si o camasa de piele, iar animatiile in jurul lui ilustreaza versurile, de la baut sampanie, plimbat cu masina la sclipiri de diamante. ”That’s What I Like ” e un nou hit, care a fost deja certificat cu discul de platina pentru vanzari, a ajuns pe locul 4 in Hot 100 si a devenit primul sau single care ajunge pe locul 1 in Hot R&B Songs. Track-ul are influente clare din anii 90, care se regasesc, de altfel, pe intreg albumul 24K Magic. Bruno Mars a reusit sa ajunga din nou in topuri cu primul single lansat de pe noul sau album – 24K Magic. Single-ul a urcat pe primele pozitii in topurile europene, in Billboard Hot 100 a ajuns pe locul 4, in timp ce in Rhythmic a urcat pe prima pozitie, demonstrand ca Bruno poate avea succes si dupa super colaborarea cu Mark Ronson pentru Uptown Funk.

bruno-mars-twil

LP-ul a debutat pe prima poziție în topul US Top R&B/Hip-Hop Albums (Billboard) și pe poziția a 2-a în US Billboard 200. În UK, albumul a urcat până pe poziția a 3-a. ”Pentru acest album, tocmai pentru că iubesc muzica și sunt și producător, mi-am propus să scriu un film. Mi-am spus: am să scriu un scenariu…și îl aveam deja în cap. Mă vedeam pe mine cu trupa dansând, aur peste tot și femei țipând atunci când dau interviuri”, a glumit Bruno Mars într-un interviu acordat lui Skavlan, gazda unei emisiuni transmise în Suedia, Norvegia și UK.

Asculta  Bruno Mars – That’s What I Like

Lăsând glumele la o parte, Bruno a încheiat descrierea albumului cu câteva caracteristici definitorii. ”Mi-am imaginat un album care să transmită bună-dispoziție, care să facă oamenii să danseze, să facă oamenii să se îndrăgostească, să facă dragoste și să danseze din nou”.

Noul album al lui Bruno Mars a fost pus în vânzare pe 18 noiembrie 2016. Inițial, ”24K Magic” ar fi trebuit să apară în luna martie, însă lansarea a fost amânată din cauză show-ului de la Super Bowl. Single-ul ce denumește discul, ”24K Magic”, a fost lansat pe 6 octombrie. Melodia a fost compusă de Bruno Mars împreună cu Chris Brown și Philip Lawrence, fiind produsă de Shampoo Press & Curl. Pentru videoclipul melodiei, Mars a colaborat pe partea de regie cu Cameron Duddy. Acesta evidențiază opulența la care fac referire și versurile.

About Kiss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*