Breaking News
loading...

Bruno Mars – 24K Magic

Bruno Mars – 24K Magic

Bruno Mars s-a intors cu un nou single si un videoclip flashy, filmat in Las Vegas.  24K Magic e exact ce ne-am astepta de la Bruno Mars: un beat fantastic, un track despre party si un video din care nu lipsesc tinutele Givenchy , aurul, petrecerile si jocurile de noroc. Piesa denumește noul album al artistului, așteptat pe piață în luna noiembrie. Cu ”24K Magic”, Bruno Mars începe un nou capitol discografic. Melodia a fost compusă de Bruno Mars împreună cu Chris Brown și Philip Lawrence, fiind produsă de Shampoo Press & Curl. Pentru videoclipul melodiei, Mars a colaborat pe partea de regie cu Cameron Duddy. Acesta evidențiază opulența la care fac referire și versurile.Cel mai recent single al artistului american denumește cel de-al treilea album de studio, un material la care au contribuit prin compoziție sau producție nume mari ale industriei, precum Diplo, Skrillex, Adele, Mark Ronson, Jeff Bhasker.

14473973_1112800482106302_7326423421892427776_n

24k Magic e exact ce aveam nevoie de la Bruno Mars, un track upbeat numai bun pentru a da drumul petrecerii si un videoclip la fel de care sa urmeze succesului pe care l-a avut cu Uptown Funk. Discul ”24K Magic” a fost finalizat în urmă cu câteva zile, urmând a fi lansat pe 18 noiembrie 2016, prin intermediul Atlantic Records. Inițial, acest album ar fi trebuit să apară în luna martie, însă lansare a fost amânată din cauză show-ului de la Super Bowl. Tracklistul albumului nu a fost dezvăluit încă, dar primul single, ”24K Magic”, ar trebui să fie un indiciu destul de bun asupra direcției discului.

Asculta Bruno Mars – 24K Magic

”Ar fi trebui să iasă pe piață în martie, dar din cauza show-ului pe care l-a avut de pregătit pentru Super Bowl a trebuit să-l mai amâne câteva luni. Bruno are 7 piese grozave – le-am ascultat – dar în condițiile actuale, discul ar trebui să apară în septembrie sau octombrie, ca să fie eligibil pentru gala premiilor Grammy de anul viitor”, a declarat tatăl lui Bruno Mars.

Cantaretul se pregateste de lansarea albumului cu acelasi nume, programat sa apara pe 18 noiembrie, la deja patru ani de la ultimul lui material discografic – Unorthodox Jukebox. Atunci l-am ascultat cu hiturile Locked Out of Heaven, Treasure si When I Was Your Man. Chiar daca nu a lansat nimic pe cont propriu, Mars nu a lipsit din playlisturi, pentru ca anul trecut a dominat toate topurile datorita colaborarii cu Mark Ronson la piesa Uptown Funk, ajunsa un hit international..

About Kiss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*