Breaking News
loading...

Britney Spears lanseaza videoclip nou Work Bitch

Britney Spears lanseaza videoclip nou Work Bitch si arata ca este inca in forma

Britney Spears mai sexy decat niciodata in noul sau videoclip „Work Bitch”. Britney Spears lanseaza videoclip nou Work Bitch.

Iata in sfarsit controversata Britney Spears lanseaza noul sau videoclip in care parca vrea sa inchida gura criticilor care spuneau despre ea ca s-ar fi ingrasat sau c si-ar fi iesit din forma. Nici ca nu o putea face mai bine decat aratandu-si formele apetisante in „Work Bitch”.

Britney Spears lanseaza videoclip nou Work Bitch, Britney Spears - Work Bitch, videoclip nou, Britney Spears, Work Bitch, PREMIERA Britney Spears - Work Bitch

Noul clip al lui Britney Spears, “Work Bitch”, face deja furori, înregistrând aproape 6 milioane de de vizualizări după doar o zi de la lansare. Clipul punctează revenirea lui Britney pe scena muzicală după mai mulţi ani şi după o perioadă extrem de dificilă, între 2006 şi 2008, când a fost la un pas de moarte din pricina unei depresii severe.

Melodia a fost compusă de Britney în colaborare cu will.i.am și Anthony Preston, beat-urile dance având amprenta lui DJ Otto Knows.

Curiozitateadin noul videoclip “Work Bitch” este acela ca artista poart o creaţie vestimentara a unui designer roman. Este vorba despre corsetul negru Zest2, creat de tanara Andreea Badala, sub brandul Murmur, care în România este preferat de vedete precum Corina, Delia Matache, Aylin Cadir, Giulia Anghelescu si altele …

 

PREMIERA  Britney Spears – Work Bitch

 

Ce credeti despre cel mai nou videoclip al lui Britney Spears – Work Bitch?

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*