Breaking News
loading...

Bianca Dragusanu si Victor au fost in vacanta

Bianca Dragusanu si Victor au fost in vacanta

Bianca Dragusanu si Victor Slav si-au petrecut vacanta de vara, in Croatia, unde au plecat pentru o saptamana, inainte de a-si uni destinele.

victor

Alaturi de ei s-au aflat Nicoleta Luciu si sotul ei, Zsolt Csergo, cei care ii vor cununa in curand si care i-au invitat in acest sejur.

De asemenea, roscata si vedeta Pro TV sunt primul cuplu pe care il va nasi Nicoleta si Zsolt. Alaturi de ei a fost si Zsolt jr., fiul cel mare al Nicoletei si al lui Zsolt.

„Este primul concediu pe care l-am petrecut impreuna cu Bianca si Victor. Ne-am distrat pe cinste, am facut plaja, ne-am plimbat, iar seara am stat pe terasa, la povesti. Sunt doi oameni care se iubesc foarte mult, cu care ne intelegem foarte bine si sunt incantata ca ne-au ales ca nasi. Este primul cuplu pe care il cununam”a marturisit Nicoleta.

Vedeta postului Acasa si sotul ei merg de 8 ani in Dubrovnic, ce reprezinta un loc de suflet, pentru ei, unde mereu descopera ceva nou.

„Ne simtim aproape ca acasa, acolo avem un yaht si nu stam intr-un singur loc, nu ne plictisim niciodata, Zsolt ne-a facut program, am mers pe mai multe insule. L-am luat cu noi doar pe Zsolt jr, tripletii au ramas la Ciuc pentru ca sunt micuti”, a mai spus nasa Biancai si a lui Slav. Nicoleta si finii ei au inotat mult, au vizitat imprejurimile, inclusiv o pestera spectaculoasa din Mljet, unde au avut parte si de peripetii si o sperietura in toata regula.

In curand, vedeta si sotul ei ii va duce in fata altarului pe Bianca si Victor, care si-au amanat pana acum cununia civila de doua ori. Cei doi se vor casatori cununa civil in curand, urmand ca Bianca sa imbrace rochia de mireasa la sfarsitul acestei luni. Pana atunci, atat nasii, cat si mirii se afla in focurile pregatirilor.

 

 

 

 

 

About roz

One comment

  1. Imi pare rau ca s-au despartit, vizual ca un cuplu, aratau frumos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*