Breaking News
loading...

Bere Gratis

Bere Gratis

Iata o mica descriere despre artistul preferat, Cateva cuvinte pentru a va descrie artistii iubiti si adorati de voi, despre Bere Gratis.

Despre Bere Gratis

O istorie de succes Formaţia Bere Gratis a fost înfiinţată în 1998 de Mihai Georgescu (voce), Robert Anghelescu (clape) şi Marius Dobre (chitară), trei băieţi ce cântau la acea vreme în formaţia „Ghost”. Împreună cu Mihai Suciu (tobe) şi Marius Mirea (bass) au pus bazele unei noi formaţii pe care au numit-o Bere Gratis.

gratis

In anul 1998, au fost făcute primele înregistrări, iar piesa Fără rușine a apărut pe compilația Tu poți fi vedeta.

In anul 1999, piesele Cea mai frumoasă fată și Ce mișto sunt înregistrate în Magic Sound Studio și publicate pe primul CD single al formației.

Primăvara anului 2000 marchează semnarea primului contract de producție (cu casa de discuri Nova Music Entertainment) și apariția pe piață a primului album, De vanzare.

In anul 2001, apare al doilea album intitulat Vino mai aproape , album prin care Bere Gratis se impune în peisajul muzical pop-rock românesc.

În noiembrie 2002 este lansată melodia Străzi albastre.

In prima parte a anului,2003,  noua piesă „La tine aș vrea să vin” s-a menținut câteva săptămâni în primele 10 locuri ale Romanian Top 100.

In anul 2004, la Hollywood Multiplex București este lansat oficial DVD-ul „Electrophonica – Live la TNB”, înregistrat cu ocazia concertului aniversar de 5 ani, primul DVD surround al unei formații românești.

În toamna anului 2004 este lansat Post Restant, al patrulea album al trupei, iar primul single promovat de pe acest album a fost Eu nu am să te las.

In anul 2005, începe promovarea single-ului Câmpuri de luptă, iar după câteva luni, piesa Post Restant își face apariția pe posturile TV muzicale cu un videoclip extras din concertul de lansare a albumului.

In anul 2006, este lansat videoclipul primului extras pe single de pe viitorul album, piesă intitulată Speranța din priviri.

Pe 30 octombrie 2007 este lansat videoclipul piesei În brațe ce a precedat următorul album Bere Gratis intitulat Revolutie de catifea (apărut pe piață în luna decembrie 2007).

In anul 2008, se filmează videoclipul unui nou extras pe single de pe acest album, piesa Curcubeu.

In anul 2009, pentru 10 ani de activitate artistică,formația  a oferit concertul aniversar Bere Gratis – 10 ani.

In 2010, Pas în doi obține premiul pentru „Cel mai bun cântec pop-rock” al anului 2009, distincție acordată la Galele Premiilor Radio România Actualități.

La sfarsitul anului 2010, apare pe piata un nou album Bere Gratis ce poartă titlul O colectie.

In anul 2012, formatia lanseaza un nou album In fata ta.

In anul 2013, Bere Gratis  a lansat un single nou, realizat în colaborare cu Giulia. Melodia se intitulează “Două inimi” și se bucură de un videoclip colorat, ce prezintă povestea a două jumătăți pe care destinul le aduce întregește.

Bere Gratis, despre bere gratis, bere gratis la radio click

 

About roz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*