Breaking News
loading...

Avicii – Feeling Good

Avicii – Feeling Good

Avicii nu a putut să stea prea mult timp departe de studio, așa că acum revine în atenția fanilor cu un remix al piesei „Feeling Good”. Videoclipul a fost filmat în Suedia și poate fi urmărit mai jos. În luna martie a acestui an, Avicii anunța că dorește să se retragă pentru o perioadă, iar decizia era motivată de dorința DJ-ului de a face mai multe lucruri specifice vârstei sale. Între timp, Avicii s-a răzgândit și acum revine în atenția fanilor cu o reinterpretare a piesei „Feeling Good” a Ninei Simone. Melodia va fi folosită într-o campanie publicitară pentru noua mașină Volvo XC90.

Cover-art-of-Feeling-Good-by-Avicii

„Mi-au plăcut dintodeauna Nina Simone și Etta James, dar și stilul lor muzical. Așa că atunci când am aflat că piesa Feeling Good este cea pe care și-o doreau cei de la Volvo pentru reclamă, am fost foarte încântat să îi ajut. Am vrut să creez ceva nou, dar în același timp să semene și cu originalul” a declarat Avicii. Videoclipul piesei „Feeling Good” a fost filmat în Suedia și surprinde imagini din concertele DJ-ului.

Asculta   Avicii – Feeling Good

Avicii a început să realizeze remixuri și să producă piese la vârsta de 18 ani, în propriul dormitor. Cariera sa a început în 2007, după ce a colaborat cu mulți producători și DJ cunoscuți precum John Dahlback și David Guetta. Avicii a cunoscut pentru prima dată succescul internațional la doar 22 de ani, când single-ul “Levels” (2011) s-a aflat pe primele poziții în topuri din peste 50 de țări. Au urmat hiturile “Wake Me Up!“, “Hey Brother” și “Addicted to You“.

About Kiss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*