Asculta Radio Click Romania live pe telefonul tau

Asculta Radio Click Romania live pe telefonul tau

loading...

Asculta Radio Click Romania live pe telefonul tau

In acest articol puteti vedea cum puteti asculta Radio Click Romania live pe telefonul tau cu sau fara ajutorul unei aplicatii.

Acum puteti accesa www.radioclick.ro/live si asculta posturi de radio pe telefoane mobile fiindca avem disponibila si versiunea de mobil, versiune care este foarte rapida si usor de folosit.

Poti asculta Radio Click Romania live pe telefonul tau mobil sau tableta, indiferent ca este iPhone, iPad, Samsung,LG, Huawei, Nokia sau alte marci. Important este sa aiba sistem de operare Android sau IOS si sa fie instalate aplicatiile ce permit ascultarea postului oriunde aveti o conexiune la internet.

Pentru smartphone-urile cu Android puteti sa instalati aplicatia Servestream de aici iar pentru IOS aveti aplicatia Waft care poate fi descarcata de aici.

Dupa ce ati instalat aplicatia trebuie sa adaugati adresa de ascultat, dand click pe „+” si adaugand url nostru incepand cu http:// live.radioclick.ro : 8008/

Daca nu doriti sa instalati aceste aplicatii este de ajuns sa aveti ca player vlc, insa si aici trebuie sa introduceti voi adresa url pentru ascultare.

Daca aveti probleme cu ascultarea radioului sau cunoasteti alte aplicatii care sunt bune pentru ascultat radiouri atunci lasati un comentariu la acest articol. Va multumesc si va urez ascultare placuta!

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *