Asaf Avidan - Sweet Babylon, single nou

Asaf Avidan – Sweet Babylon

loading...

Asaf Avidan – Sweet Babylon

Asaf Avidan își deschide universul poetic într-un nou videoclip, de promovare a piesei ”Sweet Babylon”. Regizat de Marta Bevacqua, clipul a fost filmat sub apă, versurile prinzând sens sub vraja unul balet subacvatic.Noul single ”Sweet Babylon” se regăsește pe o albumul “The Study On Falling”, lansat în noiembrie 2017. Albumul poate fi cumpărat de pe iTunes, Spotify, Napster, Google Play și Apple Music. Discul conține 11 piese noi, inclusiv single-ul „My Old Pain”, lansat cu videoclip în septembrie 2017.

Ajuns cunoscut la nivel internaționat datorită hitului „One Day”, Asaf Avidan a cucerit inimile publicului de pretutindeni prin versuri sincere amestecate cu sunete de folk, blues și rock. Printre admiratorii săi îi găsim pe Ben Harper și Robert Plant. După peste 15 ani de activitate muzicală și 3 albume de studio înregistrate alături de trupa The Mojos, solistul a lansat un proiect solo acustic impresionant. În această nouă formulă au fost lansate două albume: ”Different Pulses” (2013) și ”Gold Shadow” (2015).

Asculta   Asaf Avidan – Sweet Babylon

Asaf Avidan a susținut două concerte în România. Primul său show în țara noastră a avut loc pe 29 iunie 2014, în cadrul festivalului WonderDay. Artistul a revenit la București pe 16 septembrie 2016, deschizând primul concert LP în România.

Tacklist “The Study On Falling” – Asaf Avidan:

To Love Another
My Old Pain
Sweet Babylon
Good Girls Are Falling Apart
A Man Without A Name
Green And Blue
The Study On Falling
Holding On To Yesterday
No Stone Unturned
The Golden Calf
The Twisted Olive Branch

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *