Breaking News

Timp Liber

Timp Liber, Stiri it, stiri noi

TOP: Cele mai difuzate piese ale primaverii!

TOP: Cele mai difuzate piese ale primaverii!,

TOP: Cele mai difuzate piese ale primaverii! Ca la fiecare final de sezon, cei de la MediaForest fac topul pieselor cu cele mai multe difuzari pe radio si nu numai. Cine a reusit sa fie preferatul radiourile si de data aceasta nu vine deloc ca o surpriza daca ne uitam un pic inapoi in timp. Din primele 10 locuri nu ... Read More »

La multi ani 2017 !!!

La multi ani 2017 !!!

La multi ani 2017 !!! Echipa Radio Click Romania va doreste un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese.  Fie ca in 2017  sa fiti mereu inconjurati de cei dragi, fiecare zi sa va aduca momente pline de magie, iar voia buna sa nu va paraseasca nicio clipa. 2017  sa insemne realizari pe toate planurile, ... Read More »

Horoscop saptamanal 1 – 7 August 2016

Horoscop saptamanal 1 – 7 August 2016 Radio Click Romania va  asteapta cu un horoscop saptamanal, special, pentru ca voi  sa fiti mereu informati. Inceputul unei noi saptamani este intotdeauna cel mai greu moment, pentru oricare dintre noi. Iar faptul ca nu stim niciodata ce ne astepta, este cu atat mai deranjant. Cu toate astea, daca doriti  sa stiti din timp ... Read More »

La multi ani Radio Click Romania !!!

La multi ani Radio Click Romania !!! 1 August este zi de sarbatoare !!!  Sarbatorim frumoasa varsta de 7 ani  de la lansarea oficiala a acestui post de radio. La multi ani Radio Click Romania!!! La Multi Ani, la cat mai multe impliniri si mult zambet !!! La Multi Ani Radio Click Romania !!! Iata incet-incet s-a implinit 7 ani ... Read More »

Horoscop saptamanal 4-10 iulie 2016

Horoscop saptamanal 4-10 iulie 2016 Radio Click Romania va  asteapta cu un horoscop saptamanal, special, pentru ca voi  sa fiti mereu informati. Inceputul unei noi saptamani este intotdeauna cel mai greu moment, pentru oricare dintre noi. Iar faptul ca nu stim niciodata ce ne astepta, este cu atat mai deranjant. Cu toate astea, daca doriti  sa stiti din timp ce ... Read More »

Horoscop saptamanal 27 iunie – 3 iulie 2016

Horoscop saptamanal 27 iunie – 3 iulie 2016 Radio Click Romania va  asteapta cu un horoscop saptamanal, special, pentru ca voi  sa fiti mereu informati. Inceputul unei noi saptamani este intotdeauna cel mai greu moment, pentru oricare dintre noi. Iar faptul ca nu stim niciodata ce ne astepta, este cu atat mai deranjant. Cu toate astea, daca doriti  sa stiti ... Read More »

RadioClick sustine Romania

RadioClick sustine Romania,

RadioClick sustine Romania Campionatul European de Fotbal 2016 Campionatul European de Fotbal 2016, cunoscut și ca EURO 2016, este cea de-a 15 ediție a Campionatului European defotbal masculin organizată de UEFA. Este programat să se joace în Franța, între 10 iunie și 10 iulie 2016. Reprezentativa României va evolua în grupa A la Euro-2016, alături de selecţionatele Franţei, Albaniei şi ... Read More »

Horoscop saptamanal 25 aprilie – 1 mai 2016

Horoscopul saptamanal 11 – 17 Aprilie 2016

Horoscop saptamanal 25 aprilie – 1 mai 2016 Radio Click Romania va  asteapta cu un horoscop saptamanal, special, pentru ca voi  sa fiti mereu informati. Inceputul unei noi saptamani este intotdeauna cel mai greu moment, pentru oricare dintre noi. Iar faptul ca nu stim niciodata ce ne astepta, este cu atat mai deranjant. Cu toate astea, daca doriti  sa stiti ... Read More »

Horoscop saptamanal 18 – 24 aprilie 2016

Horoscopul saptamanal 11 – 17 Aprilie 2016

Horoscop saptamanal 18 – 24 aprilie 2016 Radio Click Romania va  asteapta cu un horoscop saptamanal, special, pentru ca voi  sa fiti mereu informati. Inceputul unei noi saptamani este intotdeauna cel mai greu moment, pentru oricare dintre noi. Iar faptul ca nu stim niciodata ce ne astepta, este cu atat mai deranjant. Cu toate astea, daca doriti  sa stiti din ... Read More »

Horoscopul saptamanal 11 – 17 Aprilie 2016

Horoscopul saptamanal 11 – 17 Aprilie 2016

Horoscopul saptamanal 11 – 17 Aprilie 2016 Radio Click Romania va prezinta Horoscopul saptamânal. Am pregatit pentru voi, Horoscopul 11 – 17 Aprilie. Se anunta o perioada în care se reaprind scânteile dragostei, iar cei singuri au toate sansele sa îsi gaseasca partenerul potrivit. Citeste horoscopul saptamânal 11 – 17 Aprilie si vezi ce te asteapta. BERBEC În prima parte a ... Read More »