Breaking News

Monden

Stiri mondene

Media Music Awards 2017

Media Music Awards 2017 Ediţia din 2017 a Media Music Awards va fi organizată, în premieră, la Bucureşti, după cele cinci ediţii organizate în Sibiu. Organizatorii au anunţat primele nume care vor urca pe scenă şi cine sunt cei doi prezentatori de anul acesta. Gala va avea loc pe 3 octombrie. Cei mai apreciați artiști din România vor fi prezenți ... Read More »

Scrie corect romaneste

Scrie corect romaneste, regula lui i din a, , regula lui i, scrie corect, scrie romaneste, i din a,

Scrie corect romaneste – regula lui i din a Astazi vom veni in ajutorul celor care inca nu stiu cum se scrie gramatical corect si de aceea propun aici acest articol cu titlul scrie corect romaneste – regula lui i din a. Scrie corect romaneste – regula lui i din a: Am promis mai demult, imediat dupa ce a fost ... Read More »

PASTE FERICIT !!!

paste fericit, urari de pasti,

PASTE FERICIT!!! Radio Click Romania va ureaza Paste Fericit !!! Radio Click Romania va ureaza ca Sfintele sarbatori de Paste sa va aduca in suflet sanatate, liniste, fericire si implinirea tuturor dorintelor! PASTE FERICIT !!! Sarbatorile de Paste sunt un prilej prin care fiecare dintre noi vrea sa faca cele mai inspirate si frumoase urari.Este minunat sa vezi semnele Pastelui ... Read More »

Premiile Grammy 2017

Premiile Grammy 2017

 Premiile Grammy 2017 Adele,  marea câştigătoare a  galei! Premiile Grammy sunt cele mai prestigioase distincţii din industria muzicală americană şi sunt atribuite în fiecare an de reprezentanţii The Recording Academy în 84 de categorii. Cea de-a 59-a gală de decernare a premiilor Grammy a avut loc la Los Angeles, gazda fiind James Corden. Adele pare să fi tranșat lupta cu Beyonce ... Read More »

Lady Gaga la Super Bowl 2017

Lady Gaga la Super Bowl 2017,

Lady Gaga la Super Bowl 2017 Lady Gaga a facut un super show la Super Bowl: a sarit de pe acoperisul stadionului, a avut o adevarata desfasurare de forte de dansatori si coregrafie, ia pentru final a avut un mic-drop. Concertul Lady Gaga la Super Bowl 2017 a fost exact cum se asteptau fanii: un spectacol incendiar, din care nu ... Read More »

TOP: Cele mai difuzate piese in 2016

TOP: Cele mai difuzate piese in 2016

TOP: Cele mai difuzate piese in 2016 Radio Click Romania va prezinta topul celor mai difuzate piese în 2016. ”California”, piesa de la Mario Joy se află pe locul al treilea, în timp ce Andra are trei piese în acest top, de unde fac parte și băieții de la Carla’s Dreams dar și Alexandra Stan. Surprinzator este si faptul ca ... Read More »

RadioClick Romania! Un radio din suflet pentru sufletele voastre!

RadioClick Romania! Un radio din suflet pentru sufletele voastre !

Radio Click Romania! Un radio din suflet pentru sufletele voastre! Esti pregatit sa simti muzica? Merita sa incerci, iti va face ziua mai frumoasa oriunde ne-ai asculta! Bucura-te de multa muzica buna , Radio Click Romania un radio din suflet pentru sufletele voastre. Muzica inimii tale, dedicatii, preferinte, chat si voie buna! Asculta muzica ta favorita online la radio si ... Read More »

La multi ani 2017 !!!

La multi ani 2017 !!!

La multi ani 2017 !!! Echipa Radio Click Romania va doreste un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese.  Fie ca in 2017  sa fiti mereu inconjurati de cei dragi, fiecare zi sa va aduca momente pline de magie, iar voia buna sa nu va paraseasca nicio clipa. 2017  sa insemne realizari pe toate planurile, ... Read More »

LA MULTI ANI CAESAR !!!

LA MULTI ANI CAESAR !!!

LA MULTI ANI CAESAR !!! A mai trecut un an, iar noi suntem din nou aici, alaturi de tine…De ziua ta, am adunat clipele frumoase petrecute împreuna, le-am transformat în fire de nisip perlat si le-am încuiat cu grija într-o pretioasa ,,Clepsidra a amintirilor’’. Muzica, aplauze, sentimente, zâmbete, flori… toate sunt farâme de margaritar ce picura alene în sipetul sufletului. ... Read More »