Breaking News

Monden

Stiri mondene

Premiile Grammy 2017

Premiile Grammy 2017

 Premiile Grammy 2017 Adele,  marea câştigătoare a  galei! Premiile Grammy sunt cele mai prestigioase distincţii din industria muzicală americană şi sunt atribuite în fiecare an de reprezentanţii The Recording Academy în 84 de categorii. Cea de-a 59-a gală de decernare a premiilor Grammy a avut loc la Los Angeles, gazda fiind James Corden. Adele pare să fi tranșat lupta cu Beyonce ... Read More »

Lady Gaga la Super Bowl 2017

Lady Gaga la Super Bowl 2017,

Lady Gaga la Super Bowl 2017 Lady Gaga a facut un super show la Super Bowl: a sarit de pe acoperisul stadionului, a avut o adevarata desfasurare de forte de dansatori si coregrafie, ia pentru final a avut un mic-drop. Concertul Lady Gaga la Super Bowl 2017 a fost exact cum se asteptau fanii: un spectacol incendiar, din care nu ... Read More »

TOP: Cele mai difuzate piese in 2016

TOP: Cele mai difuzate piese in 2016

TOP: Cele mai difuzate piese in 2016 Radio Click Romania va prezinta topul celor mai difuzate piese în 2016. ”California”, piesa de la Mario Joy se află pe locul al treilea, în timp ce Andra are trei piese în acest top, de unde fac parte și băieții de la Carla’s Dreams dar și Alexandra Stan. Surprinzator este si faptul ca ... Read More »

RadioClick Romania! Un radio din suflet pentru sufletele voastre!

RadioClick Romania! Un radio din suflet pentru sufletele voastre !

Radio Click Romania! Un radio din suflet pentru sufletele voastre! Esti pregatit sa simti muzica? Merita sa incerci, iti va face ziua mai frumoasa oriunde ne-ai asculta! Bucura-te de multa muzica buna , Radio Click Romania un radio din suflet pentru sufletele voastre. Muzica inimii tale, dedicatii, preferinte, chat si voie buna! Asculta muzica ta favorita online la radio si ... Read More »

La multi ani 2017 !!!

La multi ani 2017 !!!

La multi ani 2017 !!! Echipa Radio Click Romania va doreste un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese.  Fie ca in 2017  sa fiti mereu inconjurati de cei dragi, fiecare zi sa va aduca momente pline de magie, iar voia buna sa nu va paraseasca nicio clipa. 2017  sa insemne realizari pe toate planurile, ... Read More »

LA MULTI ANI CAESAR !!!

LA MULTI ANI CAESAR !!!

LA MULTI ANI CAESAR !!! A mai trecut un an, iar noi suntem din nou aici, alaturi de tine…De ziua ta, am adunat clipele frumoase petrecute împreuna, le-am transformat în fire de nisip perlat si le-am încuiat cu grija într-o pretioasa ,,Clepsidra a amintirilor’’. Muzica, aplauze, sentimente, zâmbete, flori… toate sunt farâme de margaritar ce picura alene în sipetul sufletului. ... Read More »

La multi ani Radio Click Romania !!!

vlcsnap-2016-07-27-13h09m23s186

La multi ani Radio Click Romania !!! 1 August este zi de sarbatoare !!!  Sarbatorim frumoasa varsta de 7 ani  de la lansarea oficiala a acestui post de radio. La multi ani Radio Click Romania!!! La Multi Ani, la cat mai multe impliniri si mult zambet !!! La Multi Ani Radio Click Romania !!! Iata incet-incet s-a implinit 7 ani ... Read More »

RadioClick sustine Romania

RadioClick sustine Romania,

RadioClick sustine Romania Campionatul European de Fotbal 2016 Campionatul European de Fotbal 2016, cunoscut și ca EURO 2016, este cea de-a 15 ediție a Campionatului European defotbal masculin organizată de UEFA. Este programat să se joace în Franța, între 10 iunie și 10 iulie 2016. Reprezentativa României va evolua în grupa A la Euro-2016, alături de selecţionatele Franţei, Albaniei şi ... Read More »

Grupul Abba, aniversare de 50 de ani

Grupul Abba, aniversare de 50 de ani

Grupul Abba, aniversare de 50 de ani Membrii legendarului grup Abba au marcat cei 50 de decenii de prietenie, la o petrecere privată, în Berns Salonger, Stockholm. Björn Ulvaeus, care are în prezent 71 de ani şi Benny Andersson, în vârstă de 69, Anni-Frid ‘Frida’ Lyngstad, care are 70 de ani şi Agnetha Faltskog, de 66 de ani, s-au reunit ... Read More »