ARSENIUM feat. HEREN - Bon Ami

ARSENIUM feat. HEREN – Bon Ami

loading...

ARSENIUM feat. HEREN – Bon Ami

Arsenium lanseaza “Bon ami”, alaturi de Heren, unul dintre cei mai talentati producatori din Barcelona. Cu un sound fresh ce combina elemente dance si pop, perfect pentru noptile de vara, “Bonami” este unul dintre single-urile pe care nu ai cum sa le ratezi vara aceasta. Piesa este produsa de cei doi artisti si compusa de catre cei doi artisti impreuna cu A. Akinchits. Aceasta este prima colaborare pe care Arsenium și Heren o au împreună, și sperăm ca nu este ultima. “Bon Ami” pare a fi o colaborare reușită și ar fi super să mai auzim feat-uri asemănătoare de la ei și pe viitor. După numai 23 ore de la lansarea piesei “Bon Ami”, Arsenium a reușit să ocupe locul #56 în topul nostru pop. Un impact bun pentru început, dar se poate si mai bine. Sperăm să urce și mai mult. Succes!

Membru fondator al proiectului de succes mondial, O-Zone, Arsenium a cucerit lumea alaturi de Dan Balan si Radu Sirbu, cu hituri precum “Dragostea din tei”, “Despre tine” si “De ce plang chitarele”. In 2006, reprezinta Moldova la Eurovision cu piesa “Loca”, iar in 2008, lanseaza “Rumadai”, single ce a ajuns in Top 100 in tari precum Germania si Austria. In 2014, artistul reprezinta Romania in cadrul Vina del Mar Festival, cel mai important festival din America Latina, si castiga premiul pentru “Best Performer”. Pana astazi, artistul a lansat piese precum “Love Me… Love Me”, “Porque te amo” si “Bella Bella”.

Asculta  ARSENIUM feat. HEREN – Bon Ami 

Fost membru al trupei YALL, Heren a devenit cunoscut odata cu piesa “Hundred Miles”, care a devenit virala si a adunat peste 160 de milioane de stream-uri. Din 2016, Heren s-a dedicat carierei solo si s-a concentrat pe crearea productiilor si remixurilor. De-a lungul timpului, Heren a colaborat cu artisti precum Sharam, Dragonette, iar anul acesta, a lucrat alaturi de Cam Daye si FTKS.

“Va prezint noua mea piesa, “Bon ami”, un super featuring cu Heren, si va promit ca nimeni nu va sta linistit cand va auzi piesa! Feel the groove!”, declara Arsenium.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *