Arcade Fire - Peter Pan, single nou

Arcade Fire – Peter Pan

loading...

Arcade Fire – Peter Pan

Arcade Fire își continuă parcursul experimental cu o nouă piesă pop, de această dată cu influențe reggae. Noul single se numește ”Peter Pan” și este extras de pe albumul ”Everything Now”. Noul videoclip Arcade Fire a fost regizat de Storm Saulter, coregrafia fiind semnată de Amanyea Stines, care a lucrat anterior cu Cardi B și Major Lazer, printre alții. Piesa ”Peter Pan” se regăsește pe albumul ”Everything Now”, apărut în 2017. Deși review-urile discului au fost polarizate, LP-ul a avut vânzări ridicate, plasându-se pe prima poziție în topul american Billboard 200. Arcade Fire este acea trupă care îți stârnește dorința de a asculta mai mult. Cu fiecare nouă piesă, descoperi ceva diferit despre acești muzicieni ce se exprimă mereu creativ într-un mod atât de natural.

Arcade Fire este una dintre cele mai premiate formații rock din ultimul deceniu. Trupa canadiană și-a început activitatea în 2001, ajungând în atenția publicului în 2004, odată cu lansarea albumului de debut ”Funeral”. După un prim disc nominalizat la Grammy pentru Best Alternative Music Album, a urmat LP-ul ”Neon Bible”, distins în 2008 cu un Meteor Music Award pentru Best International Album și premiul Juno în categoria Alternative Album of the Year. Cel de-al 3-lea disc Arcade Fire, ”The Suburbs”, a fost un succes comercial, debutând pe prima poziție în topurile Irish Albums, UK Albums, US Billboard 200 și Canadian Albums. ”Reflektor”, cel de-al 4-lea album de studio al formației, a fost lansat în 2013.

Asculta  Arcade Fire – Peter Pan 

Arcade Fire isi ia energia din lucruri noi, ascultă mereu muzică nouă, citesc cărți noi si se uită la filme noi, ei cred că acesta este felul lor natural în care evolueaza. Arcade Fire a susținut primul concert în România pe 20 iunie 2018.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *