Breaking News
loading...

Andreea D – Telegrama

Andreea D – Telegrama

Clipul regizat de Alex Ceausu ne infatiseaza o poveste de dragoste complexa si atipica. Andreea ne prezinta o iubire franta de gelozie si de fatalitatea razboiului. Rolul iubitului plecat pe front este jucat de actorul Denis Stefan, cunoscut pentru rolurile pe care le-a avut in seriale precum „Regina”, „Inima de tigan” si in filmul artistic „Pacala se intoarce”.

Download

Videoclipul “Telegrama” reprezinta o punere in scena a unei povesti de razboi, condimentata cu scene tensionate, efecte speciale, cadre senzuale cu Andreea si o atmosfera aparte, de poveste.

Asculta  Andreea D – Telegrama

Povestea clipului este foarte frumoasa si este de fapt o adaptare a romanului Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război. Asa cum a declarat si actorul Dernis Stefan, avem parte de o productie speciala cu scene de iubire, razboi, echitatie.

“Faptul ca am jucat alaturi de Denis a fost o experienta unica pentru mine si sunt foarte incantata de ceea ce a iesit. Rolul pe care l-am avut in videoclip ma arata in ipostaza unei sotii, care isi pregateste barbatul pentru a pleca la razboi. Ea are un vis, in care crede ca este inselata iar cand se trezeste ii scrie o telegrama de dragoste. El se intoarce ranit de la razboi pentru ea, urmand sa fie arestat pentru dezertare. Sunt sigura ca o sa va placa atat piesa, cat si videoclipul”, a declarat Andreea D.

Piesa “Telegrama” este compusa de baietii de la Deepside Deejays (Silviu Paduraru si Razvan Alstani) in colaborare cu LLP, in studiourile Metropolitan Records.

O cunosc pe Andreea de peste 5 ani, totul a descurs foartte bine, intr-un mod constructiv.. Ii prezint scenariu, Andreea intra in rol. E una dintre artistele mele preferate din acest punct de vedere, a declarat Alex Ceausu

About Kiss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*