Breaking News
loading...

Allena este promovata de Radio Click

Allena este promovata de Radio Click

Radio Click Romania promoveaza noii artisti din Romania, citeste aici cateva detalii despre Allena. Allena este promovata de Radio Click.

Dupa cum am mai scris in articolele precedente ne-am propus ca la Radio Click sa promovam artistii noi ai Romaniei sau macar sa incercam sa punem umarul fie ca e la inceput de drum sau doar la o rascruce. Promovarea si sustinerea tinerilor artisti romani reprezinta unul din principalele obiective ale activitatii acestui post de radio online. Astazi ne-am gandit la Allena, o artista nu chiar noua pentru Romania, pe care dorim sa credem ca merita sa fie promovata.

Allena este promovata de Radio Click, Allena, despre Allena, allena la Radio Click, allena este promovata

Despre Allena – Allena este numele de arta al noii artiste pe care ne propunem astazi sa o promovam, pe numele sau de botez Magdalena Urumova. Provine dintr-o familie de muzicieni, ea descoperind pasiunea pentru arta muzicii încă din frageda copilărie si apoi cultivand-o cu ajutorul parintilor. S-a născut în Republica Moldova, de origine rusa, iar pe când ea avea 15 ani, familia ei s-a mutat in Belgia, devenind cetățeni ai acestei tări.

Allena este familiarizată cu viața de artist încă din copilărie, o copilărie sacrificată în numele profesionalismului și ghidată atent de susținerea mamei sale; a studiat muzica în școală obținând diploma de Master pentru pian; este o prezență frumoasă, puternică și dorită. Allena a crescut studiind muzica clasică, muncind intens și lucrând constant pentru a ajunge printre cei mai buni. A început să studieze pianul la vârsta de 6 ani la școala de muzica Valeriu Hanganu, la vârsta de 8 ani câștigând premiul întâi la prima ei participare la un concurs de interpretare. Între 2001 și 2006 urmează cursurile Academiei de Muzică Forest, din Bruxelles. În 2006 ea este acceptată de Conservatorul de Muzică din Mons, Belgia, obținând diploma de absolvire. În 2011 ea revine aici, pentru a obține și Diploma de Master specializat in pian. Începând de la vârsta de 7 ani, Allena cântă la diverse evenimente acompaniată de formația tatălui său.

Pentru ALLENA, muzica este pe primul plan in viata de zi cu zi, ea se exprimă și își împărtășește sentimentele prin muzica sa cu lumea întreagă, considerând că aceasta este un limbaj universal care atinge și unește toți oamenii. Cu siguranta, cei care au vazut-o pe artista, au observat cum aceasta iubește scena iar când se află pe scenă simte in largul ei, ca si cum ar fi acasă.

Cine o cunoaste spune despre Allena ca este o artista harnica, talentata, orientata către detalii, cu sensibilitatea și senzualitatea unei prezențe feminine complexe, fiind să își lase amprenta asupra muzicii, și spunem noi ca are toate șansele sa si reuseasca. Allena știe că talentul este un dar care trebuie susținut de muncă pentru a atinge succesul. De aceea, ea își respectă colegii de breaslă și munca lor, cu toate acestea crede ca „fiecare are locul lui sub soare”. Cand este intrebata despre ea si cum s-ar caracteriza, ne spune:

„Sunt un om al detaliilor, al perfecțiunii. Detaliile mă reprezintă. Sigur, talentul este bun, dar numai acompaniat de muncă, răbdare și seriozitate.”

Debutează ca artist EDM Pop-Dance în 2014 la televiziunea românească Antena 1 cu single-ul „Give you all”, produs de AlMike. Videoclipul piesei, creat de Florin Botea a fost de asemenea prezentat si de Giga TV. Difuzoarele posturilor de radion din diaspora, Germania, au răsunat și ele cu primul single semnat ALLENA.

Recent a fost lansat și cel de-al doilea single al cântăreței, “Let it go”, o producție a tânărului și talentatului compositor George Dice (Dice Media Production), Omar (Mandinga) și ALLENA. Ei spera să vadă piesa urcând în vârfu topurilor muzicale, mai ales ALLENA intenționează să vină anul acesta cu încă 2 single-uri .

Ce credeti despre acest single nou?

Artista pregateste în colaborare cu DiceMedia Production lansarea unui nou single, in limba engleza iar refrenul in limba rusa si se numeste „Na vecerincu” – „Sa petrecem”. Noi vom incerca sa va tinem informati.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*