Breaking News
loading...

Alessio Paddeu – Take my hand

Alessio Paddeu – Take my hand

Alessio Paddeu, italianul care a cucerit publicul si juriul in al patrulea sezon X Factor, unde a ajuns in marea finala, lanseaza primul sau single „Take my hand/Io e Te”, atat in limba italiana, cat si in engleza. Radio Click Romania nu poate sa nu ofere ascultatorilor acest nou single.

Alessio-Paddeu-take-my-hand-io-e-te-videoclip

Videoclipul este regizat de catre Fausto Petronzio si a fost filmat pe parcursul unei zile in Italia, in provincia Formia, alaturi de doi tineri actori italieni: Rebecca Bardellino si Fabrizio Ferrara. Va propunem sa ascultati Alessio Paddeu – Take my hand.

Asculta  Asculta Alessio Paddeu – Take my hand

In 2015, Alessio a colaborat cu NiCK (N&D) pentru o piesa cu versuri in limba romana – „O jumatate”, iar acum, la inceputul lui 2016 lanseaza o prima piesa solo, compusa de catre baietii de la DeepCentral, alaturi de Ileana Popescu. Pentru varianta in limba italiana, textul a fost scris de catre insusi Alessio.

Alessio Paddeu – Io e te

Nascut si crescut in Italia, Alessio s-a stabilit de aproape un an in Romania, dupa participarea de la X Factor. Mai mult, Alessio a participat la numeroase festivaluri de muzica, printre care Fetivalul International de Muzica Usoara „George Grigoriu”, ca invitat special.

About Kiss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*