Breaking News
loading...

Adena feat. Morreti – Inocenta

Adena feat. Morreti – Inocenta

Dupa ce a devenit cunoscuta publicului cu piese scrise de Connect-R si Laurentiu Duta, printre care si S.O.S sau Milkshake feat Dony, Adena loveste din nou.Tanara artista a lansat un nou single, „Inocenta”, in colaborare cu Morreti. Acest nou single nu putea sa treaca neobservat de echipa Radio Click Romania dar mai ales de ascultatori .

unnamed_3_29_71613333e6

Cati dintre noi nu au fost tentati macar o data in viata sa lase totul balta si sa fuga in lume? Ei bine, „Inocenta” este piesa potrivita pentru aceasta stare.Adena feat.Morreti canta despre o dragoste inocenta, o amintire pe care au trait-o intens in adolescenta si de care isi amintesc mereu cu zambetul pe buze.

 

Asculta  Adena feat. Morreti – Inocenta

„Inocenta” este o piesa compusa de mine, eu si Adena suntem la prima colaborare muzicala, desi eu sunt producatorul ei muzical de trei ani de zile. Piesa este despre o dragoste inocenta, o intamplare reala, despre momentul acela in care iti vine sa ti faci bagajul si sa fugi in lume…”, spune Morreti.

Adina Zotea este din Bucuresti, nascuta pe 29 aprilie 1992, iar familia a fost cea care i-a sus?inut pasiunea pentru muzica. Talentata, Adina s-a remarcat la ac?iunile culturale din cadrul ?colii, iar mai târziu în liceu la diverse festivaluri de muzica u?oara. Cântarea?a ei preferata este regretata Amy Winehouse, a carei piese le interpreteaza cu multa pasiune.

About Kiss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*