Breaking News
loading...

Adelina feat. Bill – Hotule

Adelina feat. Bill – Hotule

Purtatorul de cuvant al sectiei de politie nr. 760 anunta ca un infractor extrem de periculos se afla in libertate, inimile si sperantele fetelor fiind in mare pericol in acest moment. Adelina este chiar una dintre victime care a cazut prada instantaneu armelor seductiei. Tot ea a reusit sa il identifice pe traficantul de sentimente, pe numele sau, Bill.Adelina si Bill formeaza noul duo fresh care au toate datele pentru a primi curand eticheta de „most wanted” in industria muzicala de la noi.

unnamed_26920d_46b7e7b8c6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cu un ritm jucaus, plin de umor, care iti capteaza atentia de la primul beat, piesa „Hotule” tinteste sa „rapeasca” locuri fruntase din topurile difuzarilor radio. Piesa „Hotule” este produsă de Bill, Sever Staicu si Teddy Theodor Pogorevici si spune povestea inimilor furate de catre raufacatori ai iubirii.

Asculta  Adelina feat. Bill – Hotule

Talentata si carismatica peste masura, Adelina se anunta a fi noua voce de senzatie a muzicii romanesti, iar impreuna cu Bill formeaza un cuplu redutabil pe scena. Adelina s-a declarat extrem de entuziasmata de lansare: „Sunt foarte bucuroasă să cânt piesa „Hoţule” împreună cu Bill. Este o piesa care nu te lasa sa stai jos. Stiu că pe umerii mei este o mare responsabilitate fiind la început de drum, insa am mare incredere ca vom avea un viitor excelent.”

Bill adaugat: „Hoţule” a constituit o provocare, mai ales ca eu provin din zona hip-hop si am iesit astfel din zona mea de confort. Mi-au plăcut elementele balansate prezente în compozitie si vibe-ul fresh pe care il transmit. Este o piesă funny şi a fost o plăcere să fac echipă cu Adelina la interpretare”.

Versuri Hotule

Hotule
Mi-ai furat inima
Eu te reclam la politie
Sa mi-o dai inapoi
Cel tarziu pana joi

A fost odata
Ca niciodata
O poveste cu un hot si o preafrumosa fata
Ea il ocolea
El nu o lasa
I-a furat inima nu voia sa i-o mai dea
V-ati prins
Eu sunt hotul din poveste
Furtul l-am comis
Si va dau de veste
Ca n-am niciun regret
Eu chiar ma simt perfect
Asa va zice hotul ca este corect

Joi nu sunt acasa
Vineri sunt plecat
Sambata am party
Duminica sunt beat
Luni sunt in sedinta
Marti sunt la bunici
Miercuri ma gandesc ce mai fac sa te oftici
Fata mea
Nu mai insista
Inima-i la mine si nu va mai fi a ta
Am pus-o in seif
Ma simt ca un sheriff
Nu ma enerva ca te scot din catastif

About Kiss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*