Breaking News
loading...

A fost lansat YouTube.ro

A fost lansat YouTube.ro, Youtube Romania

 

Iata in sfarsit Google a lansat YouTube Romania, versiunea romaneasca a celui mai cunoscut si folosit site de streaming din tara noastra si din lume! Hai sa aflam cum schimba lucrurile si ce aduce nou!
Lansarea YouTube Romania, așteptată cu mare interes de compozitorii români, care urmează să primească bani pentru videoclipurile încărcate pe acest site.

 

 

A fost lansat YouTube.ro, Youtube Romania, youtube romania, youtube.ro, youtube,

YouTube (cuvânt englezesc artificial este un Site Web unde utilizatorii pot încărca și vizualiza videoclipuri. YouTube a fost creat în februarie 2005 de trei foști angajați ai companiei PayPal. Serviciul cu sediul în San Bruno, California, folosește tehnologia Adobe Flash Video pentru a expune o gamă largă de clipuri video create chiar de utilizatori, incluzând și fragmente din programe de televiziune sau din filme. YouTube face parte din fenomenul recent numit Web 2.0.

Dan Bulucea, Country Manager Google Romania, a spus ca, „prin lansarea YouTube.ro, se ofera posibilitatea utilizatorilor romani de a avea acces la continut local, acces la videoclipurile cele mai vizualizate in Romania si la videoclipurile cu cea mai mare crestere in ultima perioada. Insa continutul digital poate sa insemne orice – de la un videoclip cu Smiley la un concert, un filmulet de tipul «how to» sau orice altceva este relevant pentru utilizatori. In opt ani, aceasta platforma a devenit cea mai mare colectie de astfel de filmulete”.

YouTube a devenit una dintre cele mai populare platforme de divertisment prin care oamenii pot interacționa, viziona și încărca conținut video, inclusiv în România. Ne bucurăm să aducem noi servicii pentru utilizatorii și companiile din țara noastră, pentru a înlesni accesul la cât mai mult conținut local, dar momentan nu avem mai multe detalii să oferim”, au declarat reprezentanții Google România.

Este de așteptat ca prin lansarea YouTube Romania publicul să aibă acces mai ușor la un conținut localizat, însă cei interesați vor putea accesa în continuare varianta internațională a YouTube.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*