Ilinca & Alex Florea - Yodel It! (DJ Pantelis & DJ Pete Official Remix)

Ilinca & Alex Florea – Yodel It! (DJ Pantelis & DJ Pete Official Remix)

loading...

Ilinca & Alex Florea – Yodel It! (DJ Pantelis & DJ Pete Official Remix)

După ce au cucerit publicul şi au obţinut cea mai bună performanţă din ultimii şapte ani la Eurovision, Ilinca şi Alex Florea revin cu remixul piesei „Yodel it!“, produs de DJ Pantelis si DJ Pete. După performanţele obţinute la Eurovision, Ilinca a lansat „Amici“, primul single din cariera solo. În videoclipul regizat de Roman Burlaca, Ilinca şi Alex Florea joacă rolul a doi îndrăgostiţi care trec prin diferite stări, de la emoţie, la râs, la plâns, şi care decid într-un final să aleagă ce e mai bine pentru fiecare. Vara aceasta, tânara artistă, în vârstă de 19 ani, a susţinut examenul de bacalaureat şi a învăţat pentru admiterea la facultate. Cu toate acestea, Ilinca nu a neglijat călătoriile şi a fost invitată să cânte la Gay Pride în Amsterdam. 

Dupa cum stiti Ilinca şi Alex Florea au obţinut poziţia a şaptea, cu un total de 282 de puncte. Este cea mai bună clasare a României în concurs, de la succesul obţinut de Paula Seling şi Ovi la ediţia din 2010, organizată la Oslo si a patra in istoria participarii Romaniei la Eurovision. In ceea ce priveste exclusiv cifrele televotului, „Yodel It!”a fost a cincea în preferinţele publicului care a votat în Finala de la Kiev. Punctajul obţinut de piesa piesa „Yodel It!” a fost acumulat prin voturile pe care Ilinca şi Alex Florea, reprezentanţii României în concurs, le-au primit din partea Moldovei (12 puncte). Eurovision Song Contest 2017 a avut loc la Kiev in luna Mai.  Piesa „Yodel it!“, cântată de Ilinca şi Alex Florea la Eurovision 2017, a fost remixată de doi DJ din Grecia. Iata cum sună în noua versiune audio.

Asculta   Ilinca & Alex Florea – Yodel It! (DJ Pantelis & DJ Pete Official Remix)

„Îmi era dor de „Yodel it!“. DJ Pantelis şi DJ Pete au făcut o treabă foarte bună cu remixul, au făcut piesa să sune diferit, dar la fel de bine. Pur şi simplu m-am trezit dansând pe remixul lor zilele trecute“, declara Ilinca. „Septembrie aduce remix-ul piesei #YodelIt, piesa reinterpretată într-o variantă nouă, surprinzătoare, pe care sunt nerăbdător să o ascultaţi”, adaugă Alex Florea.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *