Morris x Cabral - RuRumba (Jungle Beat), single nou

Morris x Cabral – RuRumba (Jungle Beat)

loading...

Morris x Cabral – RuRumba (Jungle Beat)

Morris si Cabral lanseaza “RuRumba (Jungle Beat)”, alaturi de Cat Music. Videoclipul, in regia lui Bogdan Paun, se imbina cu sound-ul fresh si caldura verii si pune in scena o atmosfera de petrecere, cu vibe-uri dansante. Aşadar, e momentul să punem stop, să uităm de stres, să facem o gaşcă cât mai mare şi să strigăm cu toţii „RuRumbaaa Jungle Beat”. RuRumba este dans şi distracţie pe ritmuri exotice, fie că eşti la mare sau la munte, în maşină sau la job, pe bicicleta sau în tramvai. Pana in prezent, Morris a lansat piese precum “Awela”, “Desire”, “Boca Linda”, “Till the Morning Light”, piese ce au cucerit atat publicul din tara, cat si cel de peste hotare. In urma cu trei luni, omul de televiziune si actorul Cabral a debutat in cariera muzicala cu piesa “Superman”. Om de televiziune, actor, prezentator de evenimente si mai nou e si cantaret.

Cabral Ibacka a acceptat sa inregistreze o melodie cu Morris, in studioul lui Marius Moga. Colaborarea celor doi insa nu se opreste aici. Cantaretul si Cabral vor sa mearga impreuna la cateva concerte. Cabral e un foarte bun sportiv. De la 6 ani practica kickbox si thaibox. Are multe titluri de campion si vicecampion national la kickbox si thaibox, pana la 23 de ani, concurand cu succes atat semi-contact cat si full-contact. Se antreneaza in paralel cu sora lui, Artemis, care la randul ei strange in palmares o panoplie impresionanta de titluri de campioana si vicecampioana la kickbox. La 17 ani devine vicecampion in Cupa Europei la kickbox. In 1997 incepe sa predea Tae-Bo, fiind primul promotor al acestui sport in Romania. A devenit licentiat in sport tocmai pentru a putea preda intr-un viitor apropiat, dorinta lui fiind de a avea cea mai tare echipa de kickboxeri juniori.

Asculta   Morris x Cabral – RuRumba (Jungle Beat)

“‘RuRumba’ este dans si distractie pe ritmuri exotice, fie ca esti la mare sau la munte, in masina sau la job, pe bicicleta sau in tramvai”, declara Morris.

“Reteta este foarte simpla: oprim timpul si calatorim spre o lume in care toate visele devin realitate! Asa ca fii pregatit de o experienta unica alaturi de cei 2 nebuni haiosi, pusi mereu pe glume si care dintr-o joaca, au intrat in studioul DeMoga, iar totul a prins viata, culoare, ritm si dans”, adauga Cabral.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *